Hodnocení obchodu

5,0 30 hodnocení
5
29x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Petr Štika | 26.3.2020
Velmi doporučuji. Koupil jsem matraci pro psa. Je mnohem lepší, než jsem čekal. Výborně ušitá, kvalitní materiál, velmi pohodlná. Kdyby byla větší, zaberu si ji pro sebe. Doručení bylo v pořádku. :)
PB Avatar autora Polina Bogacheva | 26.3.2020
Velmi kvalitny pelech, cena zodpoveda kvalite, rychle dorucenie. Dakujem velmi pekne!
DK Avatar autora Daniel Kupka | 24.3.2020
KS Avatar autora Kateřina Skaličková | 19.3.2020
Naprostá spokojenost, rychlé dodání i přesto že se šije na zakázku. Pelíšek je krásný, přesně jako na obrázku na internetových stránkách, neuvěřitelně pohodlný a z velice kvalitního pevného materiálu. Můžeme jen doporučit!
ML Avatar autora Marie lokajickova | 15.3.2020
Vsechno super, bylo vyhoveno i s jinou barevnou kombinaci.. Pelisek je kvalitni a opravdu pelisek.. :) Dekujeme moc za super sluzby, urcite doporucuji!
MK Avatar autora Marcela Kalabzová | 13.3.2020
Pelíšek super, je kvalitní. Objednávali jsme ho pro naši psí slečnu Jessie. Jako první ho vyzkoušela kočička a pejsek Bady. Velká spokojenost všech a objednáváme ještě jeden.
ZP Avatar autora Zuzana Pečivová | 13.3.2020
Vše super, Zboží je kvalitní a krásné. Hafan se hned uvelebil ????????
AK Avatar autora Alena Kuncová | 5.3.2020
KK Avatar autora Kristýna Karbanová | 12.2.2020
Super pelíšek! Pevný materiál, který pejsek jen tak neprotrhne. Jsme velice spokojeni, jak pejsek tak i panička =)
AD Avatar autora Anna Draškovičová | 6.2.2020
Krásny pelišek,sme veľmi spokojní a hlavne naše zlatíčko Zarka,je trocha veľký zle sme odhadly ale nevadí máme ho veľmi spálni takže tam spinká,,a dohľadnej budeme jesťe jeden pelišek objednávať do kuchyni,,,ale už menší,,,, veľmi pekne ďakujeme,,,,
AO Avatar autora Alena Opavová | 31.1.2020
Perfektní výrobek. Přesně dle našich představ (a pejsek si okamžitě zamiloval).
MH Avatar autora Madlenka Hubená | 30.1.2020
Skvělá komunikace, perfektní výrobek. Za mě ????
TS Avatar autora Technické služby Stejskalová | 3.1.2020
Obchod doporučuji. Před vánoci měli asi mnoho objednávek, tak jsme na pelíšek čekali déle, ale vyplatilo se. Pelíšek je krásný a naše fenka je v něm jak v peřinkách.
VG Avatar autora Veronika Gryz | 28.12.2019
Mohu jen doporučit. Paní velice milá a ochotná. I když měli před Vánoci kupu zakázek, vyšla mi vstříc a moji ovjednávku i přesto přijali a stihli do Vánoc dodat, ještě jednou moc děkuji. Pelíšek super. Já a myslím, že i naše Kheira jsme spokojené. Příště zase opět u vás. ????
DJ Avatar autora Danka Jancová | 25.12.2019
Maximálna spokojnosť s kvalitou pelíšku je veľmi pekne spracovaný. Škoda, že sa nedá vložiť foto aká je v ňom naša Pegy spokojná????
JL Avatar autora Jana Lolloková | 15.12.2019
Nemohu hodnotit pelíšek já. Hodnocení dává náš psík. Moc si pelíšek oblíbil, vidím jak je v něm spokojený, po jeho krátkém testování (může jej i stěhovat kam potřebuje, to je pro něj nejdůležitější měřítko ????) naprostá spokojenost majitele ???????? a tím i páneška????
MK Avatar autora Martina Kizová | 5.12.2019
Petee mohu vřele doporučit. Ochotně poradili s výběrem vhodné velikosti a obchod proběhl rychle. Pelíšek najde fenečka pod stromečkem, tak samotný produkt hodnotit zatím nemohu. Nepochybuji ale, že bude skvělý. Děkuji.
JL Avatar autora Jana Lysá | 27.11.2019
Pelíšek je moc pěkný,měkoučký,teplý.
JK Avatar autora Josef Kunagl | 27.11.2019
Jsem velice spokojen, pelíšek výborný, na přání upraveny rozměry (výška). Doporučuji.
RK Avatar autora Renata Kořenařova | 18.11.2019
Pelíšek je moc pěkny a měkoučky. Nádherné byrvy.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.